Order från pappa…

Igår var vi på utflykt, vi åkte båt i Keralas “backwaters”, besökte ett pensionat för elefanter och fick oss en ridtur. Dessutom stannade vi för att äta på ett ställe och jag beställde en Kerala Thali…   

   

(Varför har jag så svårt att få fokus i mina bilder???)

Ellen var rädd för att rida på elefanten innan hon provat, men fixade det utan problem och tyckte till och med det var lite kul när vi satt där.  

 
  Jag får försöka ladda upp fler bilder när jag har stabilare internet… 

   

4 Replies to “Order från pappa…”

 1. Vad gott det ser ut med thali! Jag och Wille är riktigt avundsjuka över att ni får äta äkta indisk mat (Du får äta lite extra åt oss också!)

  Hur var det i Varkala och vad ska ni göra i Ernakulam? Har det varit skönt att ta det lite lugnare också?
  Många kramar

  1. Det var gott, men en av skålarna innehöll lime pickles, som pappa brukar ha hemma, tror jag. Det var iaf surt och rätt starkt!
   Varkala var lite en besvikelse å ena sidan (för många västerländska unga turister – som vi) men rätt mäktigt å andra sidan, med en enorm “klippa” eller ravin med alla restauranger och shoppar uppe på klippan (på kanten) och nedanför låg stranden 25-50 meter nedanför. Ska se om jag har någon bild jag kan ladda upp, när internet vill. 😉
   Vi kom till Ernakulam, eller Kochi (de är sammanväxta) idag, för att vi imorgon ska flyga till Delhi. Annars ska vi inte göra något speciellt här. Annars finns här en judisk koloni som sägs härstamma från diasporan 586 f.Kr och kristna här som lär ha funnits här sedan aposteln Tomas kom hit år 50 eller 60 e.Kr (gissar jag).
   Det har varit rätt så lagom aktivitet, vi har gjort ryck vissa dagar och hittat på något och sedan har jag (och Ellen) behövt vila någon dag innan nästa ryck.

   1. Skönt att ni har hittat en lunk som fungerar för er båda två. Kan tänka mig att det är många intryck att ta in.

    Det låter som att naturen är rätt häftig i Varkala i alla fall, även om det var många turister 🙂

    Längtar ni hem eller trivs ni bra där?
    Kramar

    1. Ja, det har funkat rätt bra för oss faktiskt på det sättet, vi har blivit trötta ungefär samtidigt. 🙂
     Ja, det var den verkligen!
     Jag hade lätt kunnat stanna ett tag till, men Ellen längtar hem en del.
     Kram

Leave a Reply